Delavnice

Pomen rastlinske hrane in vlaknin

Zakaj je tako pomembno, da bi vsaj 80 % našega dnevnega vnosa hrane predstavljala čim bolj nepredelana, sezonska in lokalna rastlinska hrana? Kaj pridobimo s tem enostavnim upoštevanjem pravila 80:20. Ga poznate? Na tej delavnici ga boste spoznali. Prav tako vse prednosti, ki jih prinaša. Dobili boste nakupovalni seznam, enostavne recepte in nekaj trikov za lažjo organizacijo in načrtovanje svojih obrokov.

Planiranje vitalnih obrokov na delovnem mestu

Pri tej delavnici pa se pripravite na akcijo! Polovico časa bomo namenili teoriji, drugo polovico pa praksi. Ja, kar takoj se bomo lotili enostavnih trikov, ki vam bodo olajšali sestavljanje, planiranje in organiziranje obrokov tako za vas kot za vašo družino. Izdala vam bom tudi nekaj trikov, kako pripraviti otroke in partnerja, da vam bodo začeli slediti na poti vitalnega prehranjevanja ;).

4 ključne napake, ki nam kradejo energijo

  1. Pomanjkanje uravnavanja stresa na dnevni bazi!
  2. Sedeč življenjski slog!
  3. Ignoriranje svojega prebavnega sistema!
  4. Nenehno primerjanje z drugimi in lovljenje popolnosti!

Spoznajte ključne napake, ki jih počnemo prav vsi, in to dnevno. Kam nas to na dolgi rok pelje in kakšna je rešitev? V sklopu delavnice razložim enostavne trike in nasvete, kako kljub pomanjkanju časa enostavno poskrbimo zase in s tem napolnimo svoj akumulator s pozitivno energijo.

Energija gor, stres dol

Delavnica, ki jo obožujejo vsi. Tako v podjetjih kot tudi športniki in mlade družine. Zakaj? Ker v dobri uri izveste vse pomembne dejavnike, ki nam delajo dneve turobne, zaspane in brezvoljne. Zraven pa dobite konkretna navodila, kako izstopiti iz začaranega kroga in zopet zaživeti v vsem svojem sijaju.

Jej za uspeh in vitalnost

Še ena delavnica, pri kateri gremo takoj v AKCIJO. Udeleženci prejmete kopico napotkov, receptov in seznam živil, primernih prav za obdobje, v katerem se nahajamo (letni čas). Hkrati se dotaknemo tudi pomena upoštevanja razlik med spoloma, starostjo in načinom življenja, ki ga živimo.

Zakaj, je veliko bolj pomembno, kot kaj jemo

To je moja najljubša delavnica. Vedno na začetku vprašam udeležence, če mi lahko odgovorijo, kaj s tem mislim. Nato pa začnemo s čisto vsakdanjimi situacijami in zgodbami, ki se dogajajo prav vsem, in hitro boste razumeli in mi pritrdili, da imam prav ;).

Energija zaposlenih – gorivo zmagovalnih timov

To delavnico imajo najraje zase in svoje zaposlene inovativni direktorji in vodje. In prav iz te delavnice se je razvila tudi Akademija USPEHA & VITALNOSTI, za katero se v zadnjem času odloča vse več podjetij.

V konkurenčnem poslovnem okolju so ravno zaposleni tisti, ki ustvarjajo prednost pred konkurenco. Inovativni vodje se tega še kako dobro zavedajo in pravijo, da so zaposleni za delodajalca največji in najpomembnejši kapital. In le zadovoljni in vitalni zaposleni so ključ do uspeha slehernega podjetja.

Če se tega zavedate tudi vi, ali če ste med tistimi, ki se soočajo z visoko stopnjo bolniških odsotnosti (leta 2015 so delodajalci zaradi bolniških izgubili 9.836.155 dni), ali pa se vam zaposleni pogosto pritožujejo, da so izčrpani, utrujeni in pregoreli, potem je čas za ukrep. Ukrep, katerega cilj je v celoti izkoriščen človeški kapital (potencial).

Zakaj je tako težko narediti spremembo - poznaš svoj glas sabotaže?

No, to pa je tematika, ki se je lotimo čisto na začetku, če želimo, da bi naše delo v prihodnosti imelo smisel. Zakaj? Ker je prav priprava na samo spremembo ključna stvar. Če dobro pomislite, mi boste hitro pritrdili, da je kvalitetna in premišljena priprava ključna za izpeljavo katerega koli projekta, dejavnosti ali naloge. In prav tu po navadi vsi naredimo napako. Prehitro se zaženemo, smo prestrogi do samega sebe, delujemo zgolj z umom in ne poslušamo sebe in svojega telesa ter se nato hitro znajdemo v začaranem krogu poskušanja in neuspehov. S tem pa močno načnemo našo samozavest in kmalu izgubimo voljo, da bi sploh še kaj poskušali spremeniti.

In prav ta delavnica ali individualni pogovor vam bo pokazal, da ni z vami čisto nič narobe, le pripravili se niste ustrezno ;).

NPC zlata jutranja rutina

Verjamem, da vsi poznate pregovor: »Po jutru se dan pozna!«

Tudi tukaj gremo takoj v AKCIJO. Spoznali boste jutranje rutine zmagovalcev. Jaz pa sem uspešnim praksam iz tujine dodala še svojo posebno začimbico. Že, če boste v svoj vsakdan vnesli to ZLATO JUTRANJO RUTINO, vam povem, da nadaljevanje dneva ne bo nikoli več takšno, kot je bilo ;).