O NPC

Nadiža Pleško prehranski coaching

»Ko nadgradimo naše prehranjevalne vzorce, se spremeni vse«

V več kot petih letih profesionalnega delovanja se je do danes pri meni oglasilo več kot 1.000 posameznikov z različnimi težavami in željami po spremembi. V okviru blagovne znamke in slogana »Eat, Drink, Live & Love Life« zaokrožujem vse bistvene elemente mojih storitev in življenjske filozofije, hkrati pa organizacijam izdelam celovit načrt za povečanje vitalnosti in energije njihovih zaposlenih.

Pomagam vam, da kljub časovni stiski in spremenljivih delovnih pogojih (sestanki, potovanja, družina) uspete poskrbeti zase, svojo prehrano in sprostitev. S tem povečate svojo sposobnost koncentracije, lažje upravljate s stresom in obdržite ali zopet zgradite vitalno telo.

Koncept, ki sem ga razvila, omogoča vsakemu posamezniku, da vse to tudi v praksi doseže.

Ključne prednosti

  • Več kot 1000 različnih strank in več kot 500 različnih delavnic, seminarjev, izobraževanj s področij izboljšanja vitalnosti in kakovosti življenja posameznikov, družin in poslovnih subjektov.
  • Celovit pristop k izboljšanju vitalnosti posameznika. Vse na enem mestu (analiza, načrtovanje in izvedba).
  • Vsakemu naročniku izdelan posebej prilagojeni program.
  • Glavni cilji in fokus vseh programov: izboljšana vitalnost, učinkovitost, produktivnost in dvig ravni energije vašega počutja.
  • Dodatni cilji: Okrepitev imunskega sistema, izguba telesne teže in maščobnih oblog, izboljšanje zadovoljstva in dvig splošne motivacije posameznika.

Športna pot, izobrazba, izobraževanje in reference

Španska državna rokometna prvakinja (2004) in nekdanja reprezentantka Slovenije  /  magistra znanosti na področju managementa kakovosti in diplomirana ekonomistka  /  mentorica olimpijskih izobraževanj  / učiteljica nordijske hoje in tekov 2  /  prehranska svetovalka (Association of Fitness Professionals (AFP)  /  Akademija Zdravilstva: program dietetike in diagnostike po tradicionalni kitajski medicini (TKM)  /  NLP seminarji, seminarji za dvigovanje poslovne uspešnosti (doma in v tujini), seminarji promocije zdravja na delovnem mestu (GZS-Zdravi2)  /  sodelovanje pri promociji vitalnosti za različna podjetja in organizacije (Petrol d. d., Mikrocop d. o. o., Result d. o. o., Sportina Group d. o. o., Publicis d. o. o, Itd.)  /  sodelovanje in izboljšanje stanja vitalnosti številnih top managerjev v Sloveniji.

Moje izkušnje

1000
in več zadovoljnih posameznikov
500
in več izpeljanih delavnic, seminarjev, izzivov, izobraževanj
15
in več let zanimanja in preučevanja psiho-fizičnega stanja telesa
5
in več let profesionalnega dela s strankami, podjetji, organizacijami

POGOJI SODELOVANJA

NPC programi niso namenjeni diagnosticiranju ali zdravljenju kakršnih koli zdravstvenih stanj in bolezni.

Informacije (izjava o omejitvi odgovornosti), ki jih boste prejeli od izvajalca, niso nadomestilo za zdravniško oskrbo. Naročnik razume, da na podlagi pogovora (ali ocene vitalnosti) z izvajalcem ne sme prekiniti kateregakoli zdravniškega zdravljenja. Naročnik se zaveda, da se bo posvetoval z osebnim zdravnikom ali drugim specialistom, v kolikor bodo informacije s strani izvajalca vplivale na spremembo trenutnega zdravljenja. Morebitno uporabo prehranskih ali ostalih naravnih sredstev tradicionalna medicina ne priznava kot sredstvo za zaustavitev ali nazadovanje bolezni. Izvajalec nima licence za postavljanje diagnoze ali zdravljenje bolezni in za predpisovanje receptov. Vse te storitve lahko nudijo le licenčni ponudniki zdravstvene oskrbe.