
Skuhajte ješprenj. Ješprenj lahko menjate tudi za piro, kvinojo, proso.
V voku ali vam ljubi posodi podušite velik por, korenček, grah, papriko, nekaj suhih paradižnikov in sesekljan česen.
Nato dodajte za eno veliko šalco pelatov.
Začinite s timijanom oz. vam ljubo začimbo. Sol in poper sta obvezna za dober okus. Na krožniku pa posujte s sesekljanim drobnjakom in peteršiljem.
Tisti mesni si še pred praženjem zelenjave na poru popražite vam ljubi mesek.
Ingredients
Directions
Skuhajte ješprenj. Ješprenj lahko menjate tudi za piro, kvinojo, proso.
V voku ali vam ljubi posodi podušite velik por, korenček, grah, papriko, nekaj suhih paradižnikov in sesekljan česen.
Nato dodajte za eno veliko šalco pelatov.
Začinite s timijanom oz. vam ljubo začimbo. Sol in poper sta obvezna za dober okus. Na krožniku pa posujte s sesekljanim drobnjakom in peteršiljem.
Tisti mesni si še pred praženjem zelenjave na poru popražite vam ljubi mesek.