ješprenj namesto riža za boljšo presnovo

Ješpren, kot rižota

ješprenj namesto riža za boljšo presnovo
1

Skuhajte ješprenj. Ješprenj lahko menjate tudi za piro, kvinojo, proso.

2

V voku ali vam ljubi posodi podušite velik por, korenček, grah, papriko, nekaj suhih paradižnikov in sesekljan česen.

3

Nato dodajte za eno veliko šalco pelatov.

4

Začinite s timijanom oz. vam ljubo začimbo. Sol in poper sta obvezna za dober okus. Na krožniku pa posujte s sesekljanim drobnjakom in peteršiljem.

5

Tisti mesni si še pred praženjem zelenjave na poru popražite vam ljubi mesek.

Ingredients

Directions

1

Skuhajte ješprenj. Ješprenj lahko menjate tudi za piro, kvinojo, proso.

2

V voku ali vam ljubi posodi podušite velik por, korenček, grah, papriko, nekaj suhih paradižnikov in sesekljan česen.

3

Nato dodajte za eno veliko šalco pelatov.

4

Začinite s timijanom oz. vam ljubo začimbo. Sol in poper sta obvezna za dober okus. Na krožniku pa posujte s sesekljanim drobnjakom in peteršiljem.

5

Tisti mesni si še pred praženjem zelenjave na poru popražite vam ljubi mesek.

Ješpren, kot rižota