Svetovanja, jedilniki, delavnice, izzivi, dogodki

Svetovalna ura

Svetovalna ura je v osnovi namenjena enkratnemu posvetu, ko posameznik še ni prepričan ali bi se udeležil programa mesečnega coachinga. Odgovorim mu na vsa njegova vprašanja in dileme. Na željo tudi predlagam smernice in priporočila za izboljšanje stanja. Opraviva tudi segmentalno analizo stanja na analizatorju telesne sestave in se pogovoriva o trenutnih situacijah in morebitnih težavah.

Na željo posameznika ali podjetja se lahko naroči tudi sklop svetovalnih ur in določijo posebni termini za samo izvedbo. V primeru, da gre za podjetje ali za naročnika iz bolj oddaljene lokacije, se lahko svetovanja izvedejo na sami lokaciji podjetja ali preko internetne povezave.

Svetovalna ura

150 €

45‒60 min

Jedilniki

Izdelava tedenskega jedilnika s posebej prilagojenimi recepti*

240 €

2x po 45 min individualnim svetovanjem

*glede na vaše stanje, potrebe, cilje in morfološki tip telesa

Izdelava mesečnega jedilnika s posebej prilagojenimi recepti*

540 €

3x po 45 min individualnim svetovanjem

*glede na vaše stanje, potrebe, cilje in morfološki tip telesa

Posamezna delavnica

50 €

60‒90 min z mini individualnim svetovanjem (30 min)

Izzivi

Vsak prvi dan v letu, ko se spremni letni čas izvedemo 28 dnevni ON-LINE IZZIV, ki se ga lahko udeležijo prav vsi. V sklopu izziva organiziram tudi srečanje, kjer se z udeleženci pogovorimo tudi v živo (srečanje ni pogoj, da sodelujete v izzivu). Vsi izzivalci se mi lahko v času poteka izziva tudi javljajo s svojimi vprašanji ON-line in jim z veseljem  v najkrajšem možnem času odgovorim.

Na tedenski bazi boste v svoje E-nabiralnike v sklopu izziva tako prejeli različne napotke, trike, vaje, recepte in predloge, da boste na pravi način zakorakali v nov letni čas in s tem podprli svoje telo in notranje organe.

In tako se izognemo spomladanski utrujenosti, zimskemu spanju, poletni lenobi in jesenski »tečnobi«

28-dnevni online izziv

68 €

28 dni

Dogodki

Med letom organiziram različna srečanja, izlete, pohode, piknike, okrogle mize, kulinarične dogodivščine in sproščene klepete. Večinoma so datumi teh dogodkov objavljeni na FB. Vsi prijavljeni na moje brezplačne E-začimbice pa boste obvestila prejeli v svoje nabiralnike.